torsdag 28 mars 2013

Bra längd på lunchen

 
Igår... kom Maria på lunch. Det var meningen att liten N skulle bli med också, men hon låg nedbäddat hemma och snorade. Hoppas liten N blir frisk snart.
 
Som alltid när vi träffas pratar vi om sådant som man inte alltid kan prata med vem som helst om... Himla förlösande och väldigt självkritiskt, tankeställande och djupt, ironiskt, roligt och tufft. Sådana vänner ska man vara rädd om för de gör att man (läs jag) kan komma vidare i fastnade tankegångar. Kanske inte är så att tankegångarna alltid fastnat utan bara behöver en annan syn på saken... Våra samtal kastas mellan ACDC, Sven-Ingvars, pyssel, lös i magen, hängbröst, döden, hypokondri och livet. Tja... ni märker det är inte brist på samtalsämnen... och det är djupa grejor ska Ni veta.
 
Lunchen var från 13.00 - 16.30. Det tycker jag är en bra längd på en lunch... Då kan man gå direkt in på middagen och mat är juh något som är bra.

 
 
 









TantKarin har intagit "sin" stol. Gud-nåde den som sätter sig i Laminon, den är hennes.

Nu go´vänner är det dags att fortsätta morgonen. Frukosten är intagen och diskmaskinen snurrar. Det är väl kanske så att jag måste renovera lite ruiner för att inte bli tagen för en Påskkäring.

Må gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...