tisdag 20 juni 2017

Den nya soffa har anlänt




Ojojoj... det var med vånda och sömnlösa nätter som beslutet togs för soffan, den som skulle ersätta den gamla och fult slitna i skinn... Japp... den skinnsoffan åldrades inte med värdighet utan med fulhet. 
"Råkade" väl hamna i en butik på NK i stora Hufvudstaden för några månader sedan och där... DÄR STOD SOFFAN... dock i en turkos färg... Jag ska villigt erkänna att den turkosa var URSNYGG... men fel hos oss.
Sedan kom vånda nr 2... Sammet...linne...eller skinn.
OM vi hade haft någon självbevarelsedrift hade vi tagit skinn... ELLER linne... Nu hade vi inte det utan tog grå sammet... tätaste sammet Du kan tänka Dig... och det är väl inte så himla smart när man som vi har en perserkatt... Det blir att "rolla" härligheten varje dag. Jorå... så får det bli.

I fredags efter jobbet åkte T och hämtade vår nya soffa i Stockholm... Det blev aningen billigare än att låta ett fraktbolag köra hit den... speciellt då vi fick låna släpkärra av Katja och "mjukishalvfinnen"... Innerligt tack.

Dock... drar det med sig att köpa ett nytt bord.
Bordet vi har nu är ett Bruno Mathsson - bord som mina föräldrar köpte innan jag föddes... Det får stå på vinden ett tag för ett mindre och aningen smäckrare bord.



 
 
 


Nu...frissan.

Må gott



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...