tisdag 25 juli 2017

I väntan på en dörr




Nu är gäststugan färdigmålad... Det var inte meningen att vi varken skulle bygga däck eller måla stugan i år... men det blev så i väntan på en ytterdörr till storstugan. Ytterdörren har ännu inte kommit... men fakturan har anlänt. BRA JOBBAT kan man säga. Jag tänker INTE betala någon dörr förrän den anlänt vår adress.
Fick även upp en stege jag sparat på i några år. Kan vara bra för gästerna att hänga upp blöta handdukar på... sådant brukar ligga och drälla överallt annars och är man på en pytte-ö som Paradiset gäller det att tänka smart och att låta var sak ha sin plats. Blir lättare att vara där.
Storstugan... som är på HELA 34 kvadrat men har nästan 3 meter i takhöjd har det mesta... någon dag ska jag visa...




Vi påbörjade att rödmåla panelen som ska upp på norra gaveln. Där är inte panelen bytt sedan huset byggdes i slutet av 1800-talet. Dags nu.

 
 
 



Savannah låg mest inne och "ruvade"... Ville inte gå många steg idag om vi inte lockade med godis eller mat. Julia... vår lilla Ungerska prinsessa passade som vanlig på att fixa lite kärlek. Så fort någon sitter bra till (enligt henne) är hon där för att visa hur mycket hon älskar.


 
 



Nu känner jag mig aningen suddig i konturerna. Lite trött... mycket hungrig...skitig och inte direkt fläckfri... Ska gå och ta tag i det.




Må gott





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...