söndag 23 juli 2017

Skulle bli en trappa men blev ett litet däck




Vi har haft flera härliga dagar vindstilla dagar i Paradiset och besök av mina föräldrar och som alltid händer det mycket när de kommer och det är inte lätt att hinna fånga dem på bild... så det gäller att passa på när de sitter still...

Savannah har mest varit i skuggan och hennes hunger är värre än värst och jag tycker nog att hon börjar bli lite rund om magen... och det är INTE av vad hon äter.






Vi har löst melodikrysset sittandes på uteplatsen under björken... och som vanligt glömde vi kryssrutan hemma och T fick rita upp den efter att ha googlat fram den på mobilen. 


 
 



Julia och Bill har knappt orkat busa... men ibland fick de fart och det ser värre ut än det är. Julia är försiktig med den mindre Bill... och när hon stannar upp... tar han fart och hänger i hennes strupe...hon skakar lite på sig och sätter en tass över hans kropp... eller öppnar hela käften och biter på lek... ALDRIG att hon skulle göra honom illa.
Ibland blir han dock trött på henne och går och lägger sig under soffan på uteplatsen. Där kommer hon inte åt att putta på honom och han får sova ifred. Fast andra gånger är det Bill som börjar och Julia är inte sen att haka på.




Vi har ätit krabbklor... jamen huuuuuuuuuuuur gott är inte det. Jag älskar hela krabban... smöret, rommen, köttet... men igår blev det "enbart" klor och T var inte ledsen för det är det han gillar bäst på krabban.


 




Vi har rödmålat gäststugan och byggt på en ny trappa...som blev ett litet däck. Nu är bara en gavel kvar att måla, färgen tog slut och så ska vindskivorna bytas och en plåt vid tröskeln ska fixas. 


 
 
 
 
 
 



Nu ligger hundarna utslagna i sina bäddar och sover djupt.
Jag tänker titta på "Game och thrones". Har inte följt den serien utan köpte boxen med sex säsonger. Har lite att titta på...

Må gott

2 kommentarer:

  1. Snygg gäststuga! Apropå krabbor har jag lyckats bli knipsad i tån av en krabba i Italien i sommar. Det var nog ingen stor rackare, för då hade jag väl inte haft nån tå kvar :) men det var inte skönt kan jag säga....
    Ha en fin fortsättning på sommaren!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Bodil :-)

      Det gör himla ont att bli nypt av en kräfta också... och den har inte klor som krabbor.

      Ha även Du en fortsatt fin sommar.

      *KRAMAR om`na*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...